Uygun Fiyatlı Paykwik Sanal Kart

Paykwik satın alma işlemlerinde kimi kullanıcılar daha ucuz satış meydana getiren siteleri tercih etmektedirler ancak bu platformların güvenilirlikleri çoğu zaman daha azdır. Ucuz Paykwik satın al işlemi için TL cinsinden kurun daha düşük kapıldığu sitelere yönlenme olmaktadır. Bazı siteler hem güvenilir hem ucuz kart satabilmektedirler.


Paykwik Satın Al 2020

Ucuz Paykwik satın al işlemi için internet sitelerindeki farklı satış fiyatlarını karşılaştırabilirsiniz. Paykwik satın almak için şu adımları takip edebilirsiniz:

https://www.quibblo.com/user/paykglob
  • Paykwik fiziki olarak satılmamaktadır; online bayilerden yada resmi web sitesinden alınabilir
  • Paykwik elektronik kart fiyatları değişkendir; buna bakılırsa istediğinizi tercih edebilirsiniz
  • Tercih ettiğiniz kartın altında “Satın Al” butonu yer alır ya da canlı destek hattı ile bildirişime geçebilirsiniz
  • Sitede izin verilen ödeme yöntemlerinden biri ile alım işlemini tamamlayabilirsiniz

Alım yapılmış olduktan sonrasında size Paykwik 16 haneli kod gönderilecektir. Bu kod SMS ve e-mail ile size yollanacaktır. Kodu ödemelerinizi yaparken kullanmanız gerekmektedir.

Paykwik Fiyatları nelerdir?

Ucuz Paykwik satın al işlemi için bu kartları satın alabileceğiniz diğer internet siteleri arasında kur karşılaştırması yapabilirsiniz. Normalde kartlar EURO ile tanımlanmıştır. Satın alma ve bozma işlemlerinde o günkü TL kuru her neyse fiyatlar buna bakılırsa belirlenecektir. Dolaysıcaklıkyla TL fiyatlarının sık sık değiştiğini görebilirsiniz.

http://volunteer.cs.und.edu/csg/team_display.php?teamid=332574

Paykwik fiyatları 10€, 15€, 20€, 25€, 50€ benzer biçimde farklı seçeneklerde sunulur. 10€ ile 1000€ içinde değişen miktarlar kartlara tanımlanmaktadır. reel kurun dışında bazı sitelerde daha düşük fiyatlar bulunabilir.

https://csgrid.org/csg/team_display.php?teamid=332574

Fiyatların yayınlandıği sayfadaki bilgiler her zaman güncel olmayabilir bu nedenle öncelikle canlı destek hattına bağlanmayı tercih edebilirsiniz.

https://forum.teamspeak.com/members/441857-PaykwikGlobal

Paykwik Ucuz Kart nasıl Satın Alınır?

Paykwik satın alabileceğiniz bazı online siteler, uygun fiyatlaru için tercih edilebilir. Emin olanlarda daha iyi fiyatlarla kart satın almanız olası olabilmektedir fakat bunun için en azından bir referans araştırması yapmak ve tarzı buna nazaran belirlemek yerinde olacaktır.

https://pbase.com/paykwik/profile

Kurdaki değişimler Paykwik kartlarının tutarlarını günden güne değiştirebilmektedir. Euro değerinin daha avantajlı olduğu günlerde Paykwik satın alma işlemini yaparak daha uygun fiyatlı şekilde satın alabilirsiniz.

Ucuz Paykwik Kart Satan Siteler güvenli mi?

Paykwik kart satan websiteleri her zaman için güvenli olmayabilir. Bu tarzda bazı siteler dolandırıcı olan platformlardır ve kullanıcıları zarara uğratabilirler. reel kurla satış meydana getiren sitelere göre avantajlı olmalarının yanında güvenilirlikleri hakkındaki emin olmadan bu sitelerde kart satın almak yada bozum işlemi yapmak risklidir. kazançlı çıkmak isterken zarara uğramanız mümkündür.

http://www.funderhut.com/profile/view/21336

Ucuz Paykwik kart satan web siteleri kullanıcılara kur avantajı sağlamış olduklarını iddia ederler. Bir kısmı güvenli olabilir fakat çoğu ferdin pek tercih etmediği sitelerdir.

https://www.instapaper.com/read/1266354301

Ucuz Paykwik Kart Hangi Yöntemlerle Satın Alınır?

Ucuz Paykwik satın al işlemi satış kurunun daha düşük olduğu günlerde de gerçekleştirebilir. Farklı online bayiliklerde farklı kart satın alma seçenekleri sunulabilir ancak çoğu zaman mobil ödeme, kredi kartı ve banka havalesi yöntemiyle kartların ödemeleri yapılmaktadır.

https://trackandfieldnews.com/discussion/member.php?332059-paykwik

İstediğiniz limitteki kartı satın almak için” Satın Al” butonuna basmış olduğunızda hangi ödeme seçeneği ile kart ücretini yatıracağını da belirlemelisiniz. genellikle belirtmiş olduğumuz yöntemlerle hızlı, emin ve ergonomik işlem yapmanız mümkündür.

Avantajlı Paykwik Bozum iyi mi Yapılır?


Paykwik kart bozma işlemi için de sitelerin satış temsilcilerine banka hesap numaranızı ve kartın 16 haneli kodunu verebilirsiniz. Bozma işlemi kartın içerisindeki parayı nakit olarak, o günkü kura bakılırsa çekmenizi elde edecektir. Kurları test edip ve canlı destek hattına danışıp, bozdurma yapabilirsiniz. Bozma işlemini yapmış olduğunız sitenin güvenilir olması önemlidir. Paykwik kartı satın aldığınız ve bozum yapmış olduğunız platformlar güvenliyse yüksek korunaklı bir ödeme seçeneğidir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prepaid (Ön Ödemeli) Sanal Kartlar

Paykwik Nedir?