İnternetten Para Kazanma Yolları: 3 Popüler Yöntem

İnternet artık büyük ekolayzır. Özellikle iş dünyasında oyun alanını düzleştirdi. Herkes para kazandıran bir çevrimiçi iş başlatabilir, yani bilgisayarı olan herkes. Ama işte şu: neredeyse hiç teknik deneyime gerek yok. Bugün, teknik işi geçmişte olduğundan çok daha kolay hale getiren çevrimiçi bir iş kurmak için kullanabileceğiniz birçok araç var.


Ayrıca, istediğiniz yerde yaşayabilir, kendi programınızı ayarlayabilir ve işletmenizin ne kadar hızlı veya büyük olmasını istediğinize bağlı olarak istediğiniz kadar az veya çok çalışabilirsiniz. İş veya pazarlama deneyimi de gerekmez. Girişimcilik için gerçekten demokratik bir ortam.
En iyisi, bir tuğla ve harç işinin aksine, çok fazla başlangıç sermayesine ihtiyacınız yoktur. Aslında, birçok internet işini parasız olarak çalıştırıp çalıştırabilirsiniz çünkü birçok ücretsiz hizmet imkanı kolaylaştırır.

Örneğin, WordPress kullanarak ücretsiz bir web sitesi veya blog oluşturabilirsiniz. Veya stok maliyeti olmadan ürün satmak için Amazon veya eBay gibi üçüncü taraf bir siteden yararlanabilirsiniz. Satış platformunuzu, satışlarınızın bir kısmını azaltmak için kullanırsınız.

Birçok sermayesiz e-ticaret başlangıç çözümünün sadece başlangıcıdır. Çevrimiçi bir iş kurmanın ve çok az veya hiç maliyet ödemeden çevrimiçi para kazanmanın en iyi beş yolunu ele alalım.

Dropshipping

Bir çevrimiçi Dropshipping işletmesinin arkasındaki temel fikir, küçük işletme sahibi olarak, geniş bir ürün envanteri bulundurmanız veya müşterilerinize herhangi bir teslimat işlemek zorunda kalmamanızdır. Bu, finansal maliyeti ve satamayacağınız şeylerle dolu bir depoya sahip olma riskini ve tüm ülke veya dünyanın her yerine sipariş gönderme zorluğunu ortadan kaldırır. Aslında, herhangi bir ürün üretmek veya stoklamak zorunda değilsiniz.


Odaklanmanız gereken tek şey, müşterileri bulmak ve satış yapmak için pazarlama ve reklamcılıktır. Satış yapıldıktan sonra geri kalanı diğerleri tarafından ele alınır. Tek maliyetiniz, yeni bir müşteri kazanmak için pazarlama ve reklamcılık masrafıdır.

Dropshipping Nasıl çalışır?

  • Web sitenizde veya Amazon, eBay veya Etsy gibi bir platformda satılan ürünleri listelersiniz.
  • Müşterilerinizden biri satın alma işlemi gerçekleştirdiğinde, ürünü daha düşük bir fiyata üçüncü taraf bir şirketten satın alırsınız. Bu süreç, siparişinizi müşterinizden iletmek kadar basittir, aslında tamamen otomatik hale getirilebilen bir süreçtir.
  • Daha sonra dropshipping sağlayan depo, ürünü müşteriye gönderir.

Yeterince kolay, değil mi? Dropshipping ile geniş bir ürün yelpazesi sunabilirsiniz, bu nedenle işletmeniz için işletme giderleri süper düşüktür.

Affiliate Marketing

Bağlı kuruluş pazarlaması, damla nakliyeye biraz benzer, ancak bazı önemli farklarla. Bu e-ticaret modeliyle, yine kendi ürünleriniz için bir envanter tutmazsınız ve müşterilere ürün gönderme konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.


Temel olarak, çevrimiçi işiniz için karlı bir niş seçersiniz ve daha sonra bu nişte ürünler bulunan bir satış ortağı bulursunuz. En popüler satış ortağı sitelerinden bazıları Clickbank ve Amazon siteleridir. Aralarında, aklınıza gelebilecek herhangi bir dijital bilgi ürünü (e-kitaplar, ses dosyaları, video dosyaları gibi) veya fiziksel ürün sunarlar.

Satış ortaklığı pazarlamasıyla, örneğin blogunuzda veya e-ticaret web sitenizde satılık ürünleri sunarsınız. Her ürünün, satış ortağınızla hesabınızı takip eden benzersiz bir bağlantısı vardır.

Bağlantıyı tıklayan bir müşteri, ödeme için eşinizin alışveriş sepetine yönlendirilir. Satın aldıktan sonra, bu satın alma kaydedilir ve bir komisyon alırsınız.

Komisyon tutarları satış ortağına bağlı olarak değişir, ancak genellikle dijital bilgi ürünleriyle yüzde 5 ila 25 veya daha fazladır. Gördüğünüz gibi, sizin açınızdan çok az risk var ve neredeyse hiç yatırım gerektirmiyor. Tıpkı damla nakliyesinde olduğu gibi, tek maliyetiniz trafik çekmek ve satışı oluşturmak için pazarlama ve reklamcılık olacaktır.

Bu ve damla nakliye arasındaki temel fark, iş modelinin daha da fazla el ele tutuşmasıdır. Tek yapmanız gereken müşterinin tıklaması için bir bağlantı sağlamak ve tüccar her şeyi ele alıyor; faturalandırma, sipariş karşılama, müşteri hizmetleri vb.

Tek yapmanız gereken (sosyal medya, e-posta pazarlama, blog yazma veya seçtiğiniz herhangi bir yöntemle) satın alma şansınızı elde etmek için pazarlamayı ele almaktır. Ancak satış ortağı bağlantısını tıkladıktan sonra sizin elinizde değil.

Ürün göndermeniz veya müşteri hizmetleri ile ilgili sorularınızı yanıtlamanız gerekmez. Ve kesinlikle bir envanter tutmak zorunda değilsiniz. Tek yapmanız gereken online işinizi pazarlamanın ücretli ve ücretsiz yollarına odaklanmak.

Blog Yazmak

Bir konu için uzmanlığınız veya tutkunuz veya ilginiz varsa, bir blog ile para kazanmaya hazırsınız.

Blogger ya da Tumblr gibi bir hizmetle blogunuzu tamamen ücretsiz olarak başlatabilirsiniz. Ayrıca, birçok ücretsiz blog sitesi para ya da reklam yapmak da dahil olmak üzere ne söyleyebileceğiniz ya da yapabileceğiniz konusunda kısıtlamalara sahip olduğu için, kendi sitenizi oluşturabilir ve genellikle tavsiye ettiğim rota olan düşük bir fiyat karşılığında kendi barındırma güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.


Blog yazmanın tamamen yazmakla ilgili olduğunu düşünebilirsiniz. Ve eğer yapmak istediğiniz bu ise olabilir. Ancak yazılı blog yazıları sadece bir başlangıç. Fotoğraf, video ve diğer sitelere bağlantılar gönderebilir, haberleri ve diğer makaleleri bile yeniden gönderebilirsiniz ... niş ile ilgili olduğu sürece gerçekten her şey oyun.

Bunlar, hedef kitleniz için yararlı orijinal içerik yayınlamak ve düzenli olarak yayın göndermek istemenizdir. Bu, arama motorlarında sıralama ve kitlenizin harekete geçmesini sağlamanın en iyi yoludur.

Ne tür içerik sağlamalısınız? Potansiyelinizle ilgilenen her şey. Nasıl yapılır konuları, ilk 10 liste, nişinizdeki eğilimler hakkında yorum, ipuçları ve püf noktaları makaleleri - temel olarak, yararlı içerik sağlamanız gerekir. Blogunuz için fikir sıkıntısı yok.

İnternetten Para Kazanmanın 3 Yolu:
  • Dropshipping
  • Affiliate Marketing
  • Blog Yazmak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Prepaid (Ön Ödemeli) Sanal Kartlar

Uygun Fiyatlı Paykwik Sanal Kart

Paykwik Nedir?